Kantorn

På Kantorn har vi ca 190 rum fördelat i korridorer och mindre lägenheter. Rummen varierar i storlek mellan 10 – 16 kvm + hall, toalett och badrum.
Avgiften för enkelrum är 4300:- per månad  och för dubbelrum blir avgiften 2900:- per person och månad för läsåret 21/22.

Alla rum i korridor har telefonuttag och TV-uttag samt egen toalett och badkar. I varje korridor finns ett kök, ett samlingsrum och ett förråd för idrottsutrustning. Till de mindre lägenheterna finns ett separat förråd som delas av flera och är endast till för idrottsutrustning. De som bor i de mindre lägenheterna delar även pentry/kök, dusch och toalett med de övriga som bor i lägenheten. OBS! det är ej tillåtet att folkbokföra sig på gymnasieboendet.

Tvättstuga & Sopor

Tvättstuga finns på gavelsidan på Kantorsgatan 52, man behöver inte boka tid utan man går dit och använder en ledig tvättmaskin. Soporna sorteras i “matavfall” och “brännbart” och slängs i behållare på utsidan av husen mot gatan. 

Fiber

Fiber är framdraget. Om ni önskar koppla in fiber går ni in på www.bredbandswebben.se och väljer bland det utbud som finns för just din adress! För att du ska kunna ange ditt rumsnummer behöver du den fyrsiffriga kod som står utanför din rumsdörr om du bor i korridor. Bor du i en mindre lägenhet står den utanpå lägenhetsdörren, sen behöver du ibland ange  “a” för första rummet om du går längs väggarna medsols (som klockan) och “b” alt. “2” för det andra rummet. Tänk på att ni behöver en router om ni vill ha trådlöst internet, kolla med leverantören om det ingår. Välj då en router som inte tappar så mycket av farten på fiberuppkopplingen när det blir trådlöst.

Adress

Kantorsgatan 14, 16, 18, 52, 54, 56 
754 24 Uppsala